ONZE SCHOOL

Welkom op onze mooie school!

Ik informeer u graag over hoe het onderwijs er binnen onze school uitziet en wie er bij betrokken zijn. Op deze website krijgt u al een indruk van ons en onze werkwijze.
De Sint Jan is een Leader in Me school. Onder het kopje "onze school" vindt u een item "The Leader in Me" waarin we uiteenzetten wat dat inhoud.

wij vinden het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan, dat ze de kans krijgen om hun talenten te ontwikkelen, dat zij zich veilig en thuis voelen bij ons. We werken met een jong, betrokken team met een groot hart voor kinderen. In samenwerking met ouders / verzorgers dragen we in hoge mate bij aan de basisbehoeften autonomie, relatie en competentie, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot jonge mensen die stevig in hun schoenen staan en goede keuzes in hun leven weten te maken. Samen ondersteunen wij onze leerlingen op hun weg naar een mooie, gelukkige toekomst.

De Sint Jan maakt samen met Humankind deel uit van Kindcentrum Sint Jan. 
Meer informatie kunt u vinden op https://www.humankind.nl/vestigingen/enschede/kinderdagverblijf-de-sint-jan

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Sint Jan?! Ik vertel u graag meer over alle mooie dingen die we doen. Bel gerust om een afspraak te maken (tel. 053 - 431 43 01) of vul het contactformulier op deze website in, dan bel ik u terug. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek geef ik u dan een rondleiding door de school. Tegelijkertijd kunt dan ons nieuwe Leerplein Synergie, het Kleuterplein Win-Win en onze nieuwe bieb in de school bewonderen, kortom onze volledig nieuwe inrichting..

Het team van de Sint Jan heet u van harte welkom bij ons op school en verheugt zich op een kennismaking!

Hartelijke groet,
Claudia Janssen-Leusink
Directeur

 

Deel dit bericht